Brandbeveiliging Oldenzaal

Brand in een bedrijf is één van de grootste angsten van veel ondernemers. Een klein vonkje kan al snel omslaan in een allesvernietigende vlammenzee. Daarom is brandbeveiliging in Oldenzaal belangrijk voor bedrijven en winkelpanden. Met de juiste veiligheidsmaatregelen

is niet alleen de inboedel beschermd, maar ook medewerkers en bezoekers. De laatste jaren komt er steeds meer aandacht voor brandveiligheid in openbare locaties. Dit is iets waar ondernemers zich voor moeten inzetten, maar hoe is de huidige brandveiligheid nu te beoordelen?

AVS Fire Safety heeft deze missie op zich genomen. Wij controleren en verbeteren de brandbeveiliging in Oldenzaal bij bedrijven en ondernemingen. Zij kunnen bij ons terecht voor het onderhoud aan belangrijke materialen als blussers, brandslanghaspels en noodverlichting. Ook geven we een professioneel advies over het opstellen van een vluchtwegplattegrond en het strategisch plaatsen van goedgekeurde brandblussers. Wist u dat er brandblussers verkrijgbaar zijn in verschillende categorieën? Een brandblusser moet een betrouwbaar product zijn. Daarom ziet AVS Fire Safety er op toe dat bedrijven bij hen rijksgekeurde blussers van de beste kwaliteit kunnen aanschaffen. Ook het onderhoud aan dit materiaal regelen we voor ondernemingen. Dat komt de veiligheid ten goede!

Zelf het heft in handen nemen? AVS Fire Safety organiseert ook een (online) BHV cursus in de regio Twente zodat men zelf weet hoe te handelen in noodsituaties op de werkvloer.

Brandbeveiliging in de regio Oldenzaal.
Wij staan voor vakmanschap en hoge bewezen kwaliteit in combinatie met voordelige tarieven.

AVS Fire Safety is de specialist in brandbeveiliging en de beste keus in de regio Oldenzaal voor advies, verkoop en onderhoud van:

  • Brandblussers
  • Brandslanghaspels
  • Overige brandblusapparaten
  • Noodverlichting
  • BHV / EHBO koffers

Regio Oldenzaal:

  • Oldenzaal