Onze Missie

Twentse nuchterheid, gewoon “rechttoe rechtaan”

Over onze onze missie kunnen we heel kort zijn, is heel simpel en berust op Twentse nuchterheid.
Namelijk, gewoon Nederland en met name Twente brandveiliger maken met de beste kwaliteit voor de beste tarieven en geen poespas, gewoon “rechttoe rechtaan”.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong flexibel bedrijf, korte lijntjes, snelle service, KIWA gecertificeerd en met het speerpunt in de regio Twente.

Waarom brandbeveiliging?

Bijna 90% van de beginnende branden wordt geblust met behulp van kleine blusmiddelen. Het aanwezig zijn van kleine blusmiddelen is dus van groot belang voor de veiligheid van uw medewerkers en de bezoekers van uw bedrijf. Verder vergroot het de continuïteit van uw onderneming door het voorkomen van (financiële)schade als gevolg van brand, want maar liefst 50% van de bedrijven die te maken krijgen met een grote brand gaat binnen een jaar failliet.

Uw belang

U wilt uw brandbeveiliging op orde hebben en er geen omkijken naar hebben. Dan zoekt u daar een betrouwbare partner voor. U bent dan bij AVS Fire Safety als KIWA gecertificeerd bedrijf aan het goede adres. Omdat wij onze overheadkosten erg laag kunnen houden zijn wij ook in staat onze serves voor een concurrerend tarief aan te bieden.

Milieubewust ondernemen

Groen op weg.
We rijden waar mogelijk op plantaardige diesel of vloeibaar aardgas indien plantaardige diesel niet verkrijgbaar is.
De door ons geleverde schuimblussers worden zo veel mogelijk hervuld bij het 5 jaarlijkse onderhoud in plaats van vervangen, dat levert aanmerkelijk minder afval op.
Oude blussers en blusstof worden afgevoerd naar erkende afvalverwerkers om te voorkomen dat de blusstoffen in het milieu terecht komen.