Brandbeveiliging Rijssen-Holten

Ondernemers in Rijssen-Holten zijn zeer betrokken bij hun bedrijf. Ook de brandbeveiliging staat in Rijssen-Holten hoog in het vaandel, daarom gaat hier extra aandacht naartoe. Een brand kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de onderneming. De aanwezigheid van blusmiddelen op de werkvloer is cruciaal, maar welk middel is hiervoor het meest geschikt?

Afhankelijk van het type bedrijf, de risico’s op gebied van brandveiligheid en de omvang van het pand moet een geschikt blusmiddel gekozen worden. Kleine brandblussers zijn effectief bij de brandbeveiliging in Rijssen-Holten, maar de keuze is groot. Ingedeeld in klasse A tot en met F zijn deze blussers geschikt voor verschillende soorten branden, bijvoorbeeld vaste stoffen, gassen of olie. Ook het strategisch plaatsen van de juiste blusser is vakwerk dat vraagt om kennis en ervaring. AVS Fire Safety werkt op locatie om ondernemers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bedrijven kunnen met een advies op maat direct verbetering aanbrengen in de brandveiligheid op de werkvloer. Periodiek onderhoud aan blussers door een gecertificeerde monteur is een verplichting voor bedrijven. AVS Fire

Safety geniet REOB erkenning voor het uitvoeren van dit belangrijk onderhoud en mag blusmiddelen keuren en vervangen. Voor de meeste types brandblusser is een maximum gesteld aan de levensduur. Na deze periode zorgen we ervoor dat het wordt vervangen en op een verantwoorde manier wordt verwerkt.

Brandbeveiliging in de regio Rijssen-Holten.
Wij staan voor vakmanschap en hoge bewezen kwaliteit in combinatie met voordelige tarieven.

AVS Fire Safety is de specialist in brandbeveiliging en de beste keus in de regio  Rijssen-Holten voor advies, verkoop en onderhoud van:

  • Brandblussers
  • Brandslanghaspels
  • Overige brandblusapparaten
  • Noodverlichting
  • BHV / EHBO koffers

Regio Rijssen-Holten:

  • Rijssen
  • Holten