Over ons

Over AVS Fire Safety

AVS Fire Safety is een jong, Twents bedrijf met een duidelijke missie: Nederland, en vooral de regio Twente, brandveiliger maken. Dit doen we met de Twentse nuchterheid die ons met de paplepel is ingegoten: korte lijntjes, geen poespas en gewoon rechttoe rechtaan. We zijn KIWA gecertificeerd voor onderhoud en controle van kleine blusmiddelen, maar we doen nog meer. We adviseren over brandveiligheid, ontwerpen en reviseren vluchtwegplattegronden, verkopen en onderhouden BHV benodigdheden en organiseren BHV-cursussen. Samen zorgen we voor de juiste brandbeveiliging voor uw bedrijf.

Brandbeveiliging is van groot belang voor bedrijven. Met de juiste voorzorgsmaatregelen wordt een brand in de kiem gesmoord voordat het aanzienlijke schade kan aanrichten. Bij brand kan men altijd rekenen op hulp van de brandweer, maar bijna 90% van de beginnende branden wordt geblust met kleine blusmiddelen die bedrijven en particulieren zelf voorhanden hebben. U kunt daarom zelf een grote rol spelen in het voorkomen van verstrekkende gevolgen door een brand. AVS Fire Safety adviseert over de aanschaf van de juiste blusmiddelen en is gecertificeerd om blusmiddelen en noodverlichting te onderhouden.

Milieubewust ondernemen

AVS Fire Safety hecht waarde aan een gezonde leefomgeving voor nu en de toekomst. Daarom dragen we bij aan milieubewust ondernemen. We zorgen ervoor dat oude blussers worden afgevoerd naar erkende afvalverwerkers, dit voorkomt dat schadelijke blusstoffen in het milieu terechtkomen. En ziet u ons rijden? We zijn zo veel mogelijk groen op weg! Onze auto’s rijden op plantaardige diesel of vloeibaar aardgas.