Noodverlichting & onderhoud

Onderhoud noodverlichting

Noodverlichting vormt een belangrijk onderdeel van een veiligheidsplan. Voorkom paniek en chaos door er zorg voor te dragen dat de noodverlichting het te allen tijde doet. Daarvoor is regelmatig onderhoud van het systeem belangrijk.

AVS Fire Safety verzorgt ter plaatse het onderhoud aan noodverlichting. De gecertificeerde monteur komt bij u langs op locatie en zal de huidige verlichting controleren en indien nodig onderdelen en armaturen vervangen.

Door de verlichting en onderdelen op tijd te vernieuwen kunt u er op rekenen dat de noodverlichting u niet in de steek laat.

Vluchtwegplattegrond

Een goede vluchtwegplattegrond is een essentieel onderdeel van het veiligheidsplan op een bedrijf. Dit vertelt medewerkers en bezoekers welke veilige route ze kunnen volgen in momenten van nood. Belangrijk is dat de vluchtroute in de praktijk haalbaar en veilig is. Daarom kijken onze experts graag mee. We maken op verzoek een ni

Een goede vluchtwegplattegrond is een essentieel onderdeel van het veiligheidsplan op een bedrijf. Dit vertelt medewerkers en bezoekers welke veilige route ze kunnen volgen in momenten van nood.

Belangrijk is dat de vluchtroute in de praktijk haalbaar en veilig is. Daarom kijken onze experts graag mee. We maken op verzoek een nieuwe vluchtwegplattegrond specifiek voor uw locatie. Toch kan er in de loop der tijd veel veranderen in de indeling van een pand.

Looproutes worden aangepast en het interieur kan onbedoeld obstakels opwerpen in de vluchtroute. Daarom is het belangrijk om de vluchtwegplattegrond periodiek te laten herbeoordelen. Ook hiervoor kunt u vertrouwen op onze kennis en ervaring.

We reviseren ook bestaande plattegronden, signaleren knelpunten en voegen desgewenst verbeteringen toe.